Praktijk

Fysiotherapie De Dijken is sinds maart 2019 o.b.v. hernieuwde toekomstvisie en ruimtegebrek vanuit Gezondheidscentrum De Dijken verhuisd naar de hoek van de straat op Kerstendijk nr. 169. 

De praktijk is goed bereikbaar, tram en bushaltes bevinden zich op steenworp afstand van de praktijk. Ook is de praktijk goed bereikbaar voor mensen die slecht ter been zijn en voor mensen in een rolstoel. 

De nieuwe locatie heeft een ruime wachtkamer, 5 behandelkamers op de begane grond en twee grote oefenruimtes om te trainen met patiënten. Er is een ruimte ingericht met cardio/kracht apparatuur en los oefenmateriaal om functioneel te kunnen trainen met patiënten. Ook is er een ruime oefenzaal die gebruikt kan worden voor groepslessen/trainingen. 

Ons team bestaat uit 9 fysiotherapeuten met diverse specialismen. Onze specialisaties zijn: manuele therapie, bekkenfysiotherapie, kaakfysiotherapie, handtherapie, Parkinson, COPD en looptherapie bij claudicatioklachten. Er is voldoende ruimte voor groepsbehandelingen en er kan onder begeleiding zelfstandig getraind worden. 

Meer over de praktijk